[Case] Maaslander en het verhaal achter boerenkaas: “Kaasmakers”

Maaslander is ontzettend trots op de samenwerking met de twee boeren: Boer Olieman en Boer van Dieijen, die beide een passie hebben voor het maken van ambachtelijke kaas. Zij nemen de gehele productie van de Maaslander Kaasmakers voor hun rekening en dat is heel bijzonder. Er zijn namelijk nog maar een paar boeren die melk op de eigen boerderij volgens een oud familierecept verwerken tot kaas.

 

Initiative Tomorrow ontwikkelde een campagneconcept waarin foodlovers Ellemieke Vermolen en Jet van Nieuwkerk de doelgroep meenemen in een inspirerende webserie. In vier afleveringen zien we wat er allemaal komt kijken bij het proces van kaasmaken en zien het vakmanschap van deze boeren. Zij weten exact hoe je de lekkerste boerenkaas maakt van de melk van hun koeien. De boeren kennen de juiste samenstelling van ingrediënten en welke behandelingen de kaas moeten ondergaan voor een optimale smaak en structuur. We krijgen echt het ambachtelijke gevoel en vakmanschap van kaas maken mee. En natuurlijk geven Ellemieke en Jet culinaire tips om te laten zien wat je met deze heerlijke kaas kan maken!

 

Bekijk de teaser:

 

 

Posted on December 8, 2016 in Blog

Share the Story

Back to Top